T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SEYHAN - Adana Seyhan Şehit Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Okul olarak Adana Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlemekte olduğu Liselerarası 33. Tiyatro Festivaline Öğretmenlerimiz Mustan Topuz ve Ebru Gürses’in koordinatörlüğünde katıldık. Öğrencilerimiz Sınavsız Hava Sahası adlı oyunu başarıyla sergilediler. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Haz

Futbol Turnuvamız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ercan Ayata koordinatörlüğünde yapıldı ve kupalarla, kutlamalar ile sona erdi. Bu yıl çok heyecanlı oldu, Teşekkürler Ercan Ayata, tebrikler öğrencilerimize.

May

25 Mayıs Etik Günü, Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmenimiz Murat Duran, öğrencilerimiz 10/ATP- Harun Kahraman ve 10/ATP- Mert Kışkır´ın hazırladıkları program ile kutlandı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Müdür Yardımcımız Ali Eryılmaz´ın koordine ettiği programda öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirler okudu. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz tiyatro ekibi Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle düzenlenen 33. Liseler Arası Tiyatro Festivali´ne SINAVSIZ HAVA SAHASI adlı oyunla katılacak. Oyunumuz 28/05/2018 tarihinde saat:16.00´da Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda oynanacak. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimiz etkinliğimize davetlidir.

May

Okulumuz toplantı salonunda Tarih Öğretmenimiz Sabahattin Mahsenoğlu önderliğinde Kudüs Etkinliği yapıldı. Kudüsle ilgili tarihi bilgilerin verildiği, slayt gösterilerinin yapıldığı etkinlikte Kuranı Kerim okundu; öğrencilerimiz Yusuf Öztürk, Hamzahan Ertem, Mehmet Ağırman ve Muhammet Okşar tarafından ezgiler ve ilahiler söylendi. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimizin sertifika töreni Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İzzettin Aydın ve Seyhan RAM Müdürü Ali Alparslan´ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Mesleki Eğitim Tanıtım ve Yönlendirme Ekibimizin Fuarda Tanıtım Çalışmaları

May

7 Mayıs pazartesi günü saat: 10.00 da okulumuz Temsa Laboratuvarında Tübitak 4006 bilim fuarımızın açılışı ve tanıtımı olacaktır. 8-9 Mayıs günlerinde Galeria fuar alanında tüm mesleki ve teknik anadolu liseleri ve mesleki eğitim merkezlerinin katılımı ile tanıtım yönlendirme kapsamında devam edecektir.

Projelerimizin ziyareti ve fuar alanında standların gezilmesi orta okul 8. sınıf ve liselerin 9. sınıf öğrencileri için önem arz etmektedir.

Tüm yönetici, öğretmen, veli ve öğrenciler davetlidir.

May

21 proje 53 öğrenci ve 23 öğretmenimizle TÜBİTAK Bilim Fuarımızı açtık. Emeği geçen yönetici, öğretmen, öğrenci ve personellerimize teşekkür ediyoruz.

May

Öğretmenimiz Murat Duran ve öğrencileri Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında trafik ve ilk yardımın önemini belirten bir program sundular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda 350 öğrencimize Rehber Öğretmenimiz Orkun Yiğit Sürücü´nün organize ettiği programı ile Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü uzman personelleri Psikolog Funda Bayram İmeci ve Doktor Sibel Demir tarafından Sigara ve Zararları konulu seminer verildi.

May

Okulumuz öğrencileri arasında, sunuculuğunu İngilizce Öğretmenimiz Eylül Deniz Yıldız´ın yaptığı bilgi yarışması yapıldı. Yarışma snucunda Tematik 9/C Sınıfı birinci, 9/A Sınıfı ikinci, Tematik 9/C Sınıfı üçüncü olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

ATP ve AMP alan ve bölümlerinin seçimi için veli ve öğrencilerimize okulumuz Rehber Öğretmeni Orkun Yiğit Sürücü tarafından seminer verildi.

Nis