T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SEYHAN - Adana Seyhan Şehit Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Saffet ALPTEKİN - Okul Müdürü

1971 Kozan doğumludur. Şehit İdari Ataşe Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Eski adı ile,Motor Meslek Lisesi) Teknik bölümünü 1989 yılında bitirdi. Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Motor Öğretmenliği bölümünden 1995 yılında mezun oldu. Haziran 2014 te, Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü Tezsiz Yüksek lisans Programını tamamladı.

1995-2004 yılları arası, Samsun ili Vezirköprü ilçesi Mesleki Eğitim merkezinde, öğretmen, müdür yardımcısı ve müdür başyardımcısı olarak çalıştı. 2004 yılında Adana’ ya tayin oldu. 2005 yılı Ağustos’ unda Seyhan ilçesi Metal İşleri Mesleki Eğitim Merkezi müdür yardımcılığına atanana kadar, İlköğretimde Matematik derslerine girdi. Okul müdürü olarak, 09/10/2013 tarihinde Seyhan ilçesi Sabancı Kız Teknik ve Meslek Lisesine atandı. 03.03.2014 tarihinde Yüreğir ilçesi Karşıyaka Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi müdürlüğüne atandı.

15.12.2014 tarihinde okulumuz Şehit Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğüne atanmıştır.  Evli ve iki çocuk babasıdır.